Circular Labs Forums  

Go Back   Circular Labs Forums > Mobius Discussion > General

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-17-2017, 10:55 PM
jamesbowers jamesbowers is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 16
Default Circular Labs/Mobius not showing in Logic Pro X Plugin Manager

Hi Mobius friends.

I can't get Circular Labs/Mobius even to show up in Logic Pro X Plugin Manager. It works like a charm on two different Macs using Ableton Live 8.4.2

Any ideas please?

James
Reply With Quote
  #2  
Old 03-18-2017, 09:06 AM
PalmWino PalmWino is offline
Super Moderator
 
Join Date: Oct 2009
Location: London, UK
Posts: 366
Default

Logic Pro X doesn't like 32 bit plugins? (Mobius is only 32 bit....so far).

I seem to remember that Ableton Live v9 stopped recognising mobius, tho' it still works with 8; I'm not a Logic or Ableton user myself though.

Only solution for now would be j-bridge or 32 lives, maybe.

Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 03-18-2017, 02:37 PM
jamesbowers jamesbowers is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 16
Default

Thanks Dave - works with 32 Lives

Cheers, James
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.